Επάγγελμα Μάγειρας Επαγγελματική Μαγειρική B’ Μέρος
Η 32η έκδοση του βιβλίου “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΡΙΚΗ” έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα.
Η συστηματική των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Μέσω του νέου φωτογραφικού υλικού και των νέων απεικονίσεων έχουν επέλθει προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς.
Επάγγελμα Μάγειρας Επαγγελματική Μαγειρική Α’ Μέρος
Η 32η έκδοση του βιβλίου “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΡΙΚΗ” έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις ήδη υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα.
Η συστηματική των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Μέσω του νέου φωτογραφικού υλικού και των νέων απεικονίσεων έχουν επέλθει προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής χροιάς.
Επάγγελμα Σερβιτόρος Εστιατορική Τέχνη
Η 27η έκδοση του βιβλίου “Εστιατορική Τέχνη”, έχει εντελώς νέα μορφή. Η έγχρωμη και σύγχρονη παρουσίαση κάνουν τις υπάρχουσες αλλά και τις νέες γνώσεις να αφομοιώνονται γρηγορότερα και ευκολότερα.
Η συστηματική εξέταση των θεμάτων συμπληρώθηκε, προκειμένου να συμπεριλάβει τα σημαντικά θέματα του νέου προγράμματος. Χάρη στο νέο φωτογραφικό υλικό και τις νέες απεικονίσεις έχουν πραγματοποιηθεί προσθήκες οπτικής και μεθοδολογικής σημασίας.