Επιλογή Σελίδας

Οδηγίες χρήσης

Ιστοσελίδα Πολυμέσων

Σε αυτή την ιστοσελίδα Πολυμέσων μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ηλεκτρονικά βιβλία και πολυμέσα βιβλίων που έχετε αποκτήσει ή που σας παραχωρεί πρόσβαση μια σχολή που παρακολουθείτε. Για να δείτε τα βιβλία θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας που σας έχει δοθεί κατά την αγορά του βιβλίου ή από τον καθηγητή του τμήματός σας.

Ηλεκτρονικό Βιβλίο Ebook

Σε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή. Από συσκευές desktop, laptop και κινητές συσκευές smartphones και tablets. Στα περισσότερα βιβλία έχει μπλοκαριστεί το κατέβασμα των βιβλίων για λόγους προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Με την είσοδό σας στο λογαριασμό σας συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας Πολυμέσων και αποδέχεστε τους κανονισμούς περί Πνευματικών Δικαιωμάτων των δημιουργών.

Μπορείτε να δείτε τα βιβλία όποτε θέλετε και να αφήσετε ανοιχτή τη σελίδα στη συσκευή σας. Απαγορεύεται η ανατύπωση των βιβλίων, απαγορεύεται το κατέβασμα και η αποθήκευση υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα στη συσκευή σας.

Πρόσβαση στα Βιβλία

Για να αποκτήσετε πρόσβαση θα πρέπει:
1) Να συνδεθείτε.
2) Κατευθυνθείτε στη σελίδα Πολυμέσα.
3) Επιλέξτε το βιβλίο που επιθυμείτε και πατήστε στο κουμπί Προβολή βιβλίου
4) Βρίσκεστε στη σελίδα προβολής του βιβλίου. Εάν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα τότε βλέπετε το βιβλίο ενσωματωμένο στη σελίδα. Μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο πλήρους οθόνης για ευκολότερο διάβασμα ή να πατήσετε τα πλήκτρα μεγέθυνσης.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα απευθυνθείτε στον καθηγητή σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο iwn.gr

 

Σύνδεση

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα ψηφιακά βιβλία σας αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Πολυμέσα

Δείτε τα διαθέσιμα Πολυμέσα και Βιβλία

Σύνδεση Χρήστη

error: Ορισμένες λειτουργίες έχουν κλειδωθεί προκειμένου να προστατευτεί το περιεχόμενο.